Kovid-19 ve Tiyatrolar

Tüm Dünyaya etkisi altına alan koronavirüsü mücadelesinde sinema filmleri ertelenerek, tiyatro oyunları ve konserler iptal edilmişti. Mart ayından beri ülkemizde corona virüsüne yönelik genişletilen çalışmalar devam ederken, ilerleyen günlerde ne olacağı netlik kazanacaktır.

2000 yılından bu yana 1,5 milyon seyirci ile buluşan La Fontaine Şehir Tiyatroları adıyla hizmet veren partner şirketimiz, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecinde kapalı kalan perdelerini yeni sezonda açabilmek için hazırlıklarını sürdürüyor.

Yeni sezonda sahnelenecek çocuk ve yetişkin tiyatro oyunlarında,kuralların biraz daha katı olacağını,hijyen konseptinin dünya standartlarında şekilleneceğini düşünüyoruz.

Maskeyle tiyatro izlemeye maalesef alışmak zorudayız.

Bir çok alanda maskenin bizim bir organımızın parçası gibi düşünebiliriz.

Uzun bir süre, maske + hijyen sağlayan sıvılar, sahne etkinliklerinde kültür merkezlerinin,eğlence alanlarının ve organizasyon şirketlerinin en çok dikkat edeceği unsur olacaktır.

Son 4 ayda ulaşımdan,gıdaya,enerjiden türlü türlü enterasan sektörlere gelen zamlar maalesef tiyatro,konser ve sahne etkinliklerinede yansıyacaktır.

Şimdilik %15 ila %30 oranında fiyat artışlarını görebiliriz.

Avantajlı biletlerden ve kampanyalarımızdan haberdar olmak için @organizasvega ya da @lafontaineturkiye adlı instagram – facebook sayfalarımızdan takip edebilirsiniz.

vegaorganizasyon Blog , ,
vegaorganizasyon